Seibiff med bønnesalat og soyasmør

Seibiff med bønnesalat og soyasmør

Oppskrift av: Wenche Andersen
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Dryss seifileten med salt og la den ligge og trekke smak mens bønnesalaten lages. Skyll godt av de hermetiske bønnene. Finhakk rødløk, flådde tomater uten kjerner, persille og vårløk. Bland sammen og hell over dressing av Balsamicoeddik, olivenolje, salt og pepper Soyasmør: Brun smøret til det blir nøttebrunt uten å bli brent. Bland inn soyasaus, finhakket hvitløk og ingefær. Hold sausen varm til den skal serveres og tilsett finhakket bladpersille rett før servering. Del seifileten opp i "biffer". Stek seibiffene i nøytral olje eller smør i varm panne 2-3 min på hver side. Dryss over grovmalt pepper. Server seibiffen på en seng av bønner og hell litt soyasmør rundt det hele.

Kanskje disse også frister?