Seibiff med bønnesalat og soyasmør -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Seibiff med bønnesalat og soyasmør

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dryss seifileten med salt og la den ligge og trekke smak mens bønnesalaten lages. Skyll godt av de hermetiske bønnene. Finhakk rødløk, flådde tomater uten kjerner, persille og vårløk. Bland sammen og hell over dressing av Balsamicoeddik, olivenolje, salt og pepper Soyasmør: Brun smøret til det blir nøttebrunt uten å bli brent. Bland inn soyasaus, finhakket hvitløk og ingefær. Hold sausen varm til den skal serveres og tilsett finhakket bladpersille rett før servering. Del seifileten opp i "biffer". Stek seibiffene i nøytral olje eller smør i varm panne 2-3 min på hver side. Dryss over grovmalt pepper. Server seibiffen på en seng av bønner og hell litt soyasmør rundt det hele.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.