Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem -

Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Vend fiskestykkene i en blanding av hvetemel, salt og pepper. Stek dem gyldenbrune ved middels varme. Stek eplebåtene. Visp kremen og bland forsiktig med tyttebærene. Server med poteter eller brød og råkost eller salat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Mandelpanert hyse