Seibiff med urteløk og ovnsbakte poteter -
Foto: TV2

Seibiff med urteløk og ovnsbakte poteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med de ovnsbakte potetene og gulrøttene. Varm stekeovnen til 225 ºC. Skrell "gamle" poteter eller skrubb "nye" poteter og del i båter. Skrell gulrøttene og del i biter. Legg i et ildfast fat og ven inn olje, salt og pepper. Stek på midterste rille i ca 40 min til poteter og gulrøtter er gyllene og møre. Rens og skjær løk i skiver / tynne båter. Surr løken i smør i en stekepanne til løken er myk og lett gyllen. Tilsett finhakket hvitløk og la surre med ca 1 min sammen med finhakkede urter. Tilsett vann og sitron og kok til vannet er fordampet. Smak til med salt, pepper og sukker. Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper og stek gyllen i smør i middels varm panne.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.