Seibiff med urteløk og ovnsbakte poteter
Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
Slik gjør du det:
Begynn med de ovnsbakte potetene og gulrøttene. Varm stekeovnen til 225 ºC. Skrell "gamle" poteter eller skrubb "nye" poteter og del i båter. Skrell gulrøttene og del i biter. Legg i et ildfast fat og ven inn olje, salt og pepper. Stek på midterste rille i ca 40 min til poteter og gulrøtter er gyllene og møre. Rens og skjær løk i skiver / tynne båter. Surr løken i smør i en stekepanne til løken er myk og lett gyllen. Tilsett finhakket hvitløk og la surre med ca 1 min sammen med finhakkede urter. Tilsett vann og sitron og kok til vannet er fordampet. Smak til med salt, pepper og sukker. Skjær seifileten i passende serveringsstykker. Vend stykkene i hvetemel tilsatt salt og pepper og stek gyllen i smør i middels varm panne.