Seiburgere på ristet grovbrød -
Foto: TV2

Seiburgere på ristet grovbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fisken og fløten/melken bør være kjøleskapskaldt. Fjern ev ben fra fisken og del den i litt mindre biter. Kjør fisk og salt til en "halvfin" masse i foodprocessor, tilsett potetmel, pepper og muskat og spe med fløte eller melk. Tilsett hakket løk helt tilslutt. Form til burgere i stek i smør i middels varm panne. Stek grovbrødskiver i litt olje i en stekepanne, om ønskelig gni skivene med snittflaten på et fedd hvitløk. Lag dressing av matyoghurt, kesam eller lettrømme og ravigottesaus ev sennep og salt og pepper. Riv gulrøtter og smak til med presset sitron, litt sukker og ev litt olivenolje. Smør litt dressing på skivene, legg over rikelig med revet gulrot, seiburger og avslutt med litt revet gulrot og litt dressing.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.