Seige, glutenfrie sjokoladekjeks - Disse kjeksene er ikke bare glutenfrie. De er deilige og sprø på utsiden og seige inni.
Foto: Manuela Kjeilen

Seige, glutenfrie sjokoladekjeks

Disse kjeksene er ikke bare glutenfrie. De er deilige og sprø på utsiden og seige inni.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mal mandler i en kvern eller matprosessor.

Bland mandler sammen med sukker, flytende glukose, eggehvite, kakao, salt, hakket sjokolade og vanilje.

Rør raskt sammen til du får en jevn mandeldeig med en slikkepot eller skje.

Fordel deigen i 15-18 store kjeks på en bakeplate dekket med bakepapir.

Trykk kjeksen flat med hånden din. Dette er klissete.

Stek kjeksene midt i ovnen ved 160 grader varmluft i 15 minutter.

Avkjøl kakene på platen.

Disse kjeksene er supre å fryse ned (bruk en plastpose til dette).

Så er det pynten.

Smelt sjokoladen. Dette kan gjøres over vannbad eller i mikro.

Dypp halvparten av hver kjeks i den smeltede sjokoladen.

Legg kjeksene på brettet med bakepapiret.

Når sjokoladen begynner å bli stiv, drysser du knuste polkagriser over.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.