Sellerirotremulade med røkt laks - Middag med fisk på 20 minutter? Ikke noe problem.
Foto: Erik Hannemann

Sellerirotremulade med røkt laks

Middag med fisk på 20 minutter? Ikke noe problem.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Med en stavmikser, kjør sammen sennep, eggeplomme, solsikkeolje og litt sitronsaft (smak til etterhvert). Det er enklest om du bruker den sylinderformen som pleier å følge med stavmikseren. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. 

Skrell selleriroten (med kniv). Skjær den i fyrstikkstore biter. Bland remuladen med selleriroten. 

Kok eventuelt ris og legg sellerirotremuladen på tallerken. Legg røkt laks på toppen. 

Dryss eventuelt over urter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Kylling og chèvre