Slik gjør du det:
Hakk løken og hvitløken. Stek løken blank i en kjele. Knus hvitløken og la det steke i 30 sekunder til. Ha i vann og buljong.
Hakk selleristengene i biter. Ha dem i kjelen. Ha i fløte og kok til sellerien er mør.
Når det er kokt, spar på noen selleribiter og kjør resten glatt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper. Rør inn fersk, hakket timian.
Servér i skåler, legg på noen selleriibiter og litt olivenolje på toppen.
Forslag:
Smuldre litt blåmuggost over
Ha på frisk dill
Rør inn sennep
Legg i noen skiver med kamskjell
Ha noen dråper trøffelolje over
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.