Sellerisuppe -
Foto: Linnea Press

Sellerisuppe

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Du trenger grillspyd.

Skrell po­te­ter og sel­le­ri og skjær i ter­nin­ger. Skrell og hakk lø­ken. Kok opp bul­jon­gen og til­sett po­te­ter og sel­le­ri. Kok til dem er møre og har most seg litt, ca. 20 mi­nut­ter.

Til­sett melk og mat­flø­te. Bruk en blen­der og kjør til sup­pen er glatt.

Kok vi­de­re i noen mi­nut­ter og smak til med salt og pep­per. Strø over gress­løk.

Spyd: Sett ov­nen på 275 gra­der og grill­ele­men­tet på. Del ba­co­net i strim­ler. Skjær hvert eple i 8 bå­ter og tvinn ba­co­net rundt ep­le­bå­te­ne. Tre dem på et spyd. Grill dem midt i ov­nen i ca. 8 mi­nut­ter. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?