Sennepsglaserte nypoteter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sennepsglaserte nypoteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Del godt vaskede poteter i to (store poteter i fire). Varm olje i en stekepanne, tilsett smør og når smøret er smeltet ha i poteter og stek potetene til de er møre, ca 20 min. Ha i sennep, eddik og sukker. Stek mens du rører hele tiden til potetene er gylne og sprø. Server potetene til f.eks. kryddersild og rømme smakt til med dill, sitron, salt, pepper og litt sukker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.