Sennepsgratinert lammerygg - Er du en sennepsglad lammeelsker? Da kommer du til å falle i staver over denne franske delikatessen. Vi sier ikke mer...
Foto: Alf Børjesson

Sennepsgratinert lammerygg

Er du en sennepsglad lammeelsker? Da kommer du til å falle i staver over denne franske delikatessen. Vi sier ikke mer...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1. Skjær fettet i ruter og gni inn med salt, pepper, hvitløk og timian. 2. Brun kjøttet raskt i en varm stekepanne. Bland sammen begge senneps-typene. Hakk persillen og ha den i. Smør blandingen på lammeryggen. 3. Stek lammeryggen i ovnen 10-15 minutter på 225 °C. La ryggen hvile i ca. 10 minutter før den skjæres opp. Server med stekte poteter, provencalske tomater, asparges og sjysaus - enten fra pose eller kraft. Smak til med sennep og urter. Provencalske tomater 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.