Sennepssild -
Foto: Jarle Nyttingsnes

Sennepssild

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sammen sennep, sukker, salt og pepper slik at alt er godt blandet. Ha i den hakkede dillen. Rør inn rømme slik at det blir en fin saus. Skyll filetene og tørk dem, eller vann dem ut hvis de er for salte. Skjær filetene i passe stykker og ha dem i sennepssausen. Ha gjerne litt ekstra dill på toppen av glasset. Ha sennepssilden på en krukke eller glass som egner seg til å gi bort i gave. Sennepssilden bør trekke i 24 timer før den serveres.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.