Sennepsvinaigrette - Bruk denne på salater, i coleslawen eller på bakte eller kokte grønnsaker.
Foto: Illustrasjonsfoto, Thinkstock

Sennepsvinaigrette

Bruk denne på salater, i coleslawen eller på bakte eller kokte grønnsaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Mål opp honning, eddik og sennep, og pisk det godt sammen. Vil du tilsette litt salt er dette rette tidspunktet.

Pisk inn olivenoljen i en tynn stråle. Fortsett å piske til du har en glatt og kremaktig vinaigrette. Smak til ved å dyppe et salatblad i vinaigretten - tilsett mer olje om den er for skarp.

Hell vinaigretten over på en dressingflaske. Slik kan den oppbevares svalt i et par-tre uker anslår jeg. Rist flasken før bruk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Remulade