Serinakaker - Serinakaker er heldigvis enkle å lage. Kakene trenger ikke steke mer enn omtrent 10 minutter og deigen er ikke vanskelig å lage.
Foto: Bengt Wilson

Serinakaker

Serinakaker er heldigvis enkle å lage. Kakene trenger ikke steke mer enn omtrent 10 minutter og deigen er ikke vanskelig å lage.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovnen: 200 ° C, ca. 10 minutter.

Smuldre smøret med mel, bakepulver og vaniljesukker. Tilsett sukker og sammenvispet egg. Arbeid deigen raskt sammen.

Trill den ut til en lang pølse. Skjær den i små biter, form dem til kuler og sett dem på bakepapir eller direkte på smurt stekeplate. Klem kakene litt ned med gaffel (lurt å dyppe den i litt mel først), pensle med eggehvite, dryss på perlesukker og mandler.

Stek serinakakene i omtrent 10 minutter. Avkjøl dem på rist og oppbevar kakene i tett boks. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Berlinerkranser
fav Tid: 30 min
Brune pinner