Sesamfingre -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sesamfingre

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt honning og peanøttsmør og rør inn salt. Bland de tørre ingrediensene og bland inn i honning og peanøttmassen. Dekk en liten langpanne eller ildfastform med bakepapir og smør med nøytralolje. Fordel massen i formen. Stek ved 170 ºC i 15-20 min til "kaken" er gyllen. Skjær kaken i strimler mens kaken er lun. Om ønskes kan stengene dyppes i smeltet sjokolade. Oppskrift: Arnhild Westeng, Frei

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Peanøttkrisp