Sherrypudding -
Foto: Matprat.no

Sherrypudding

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløt gelatinplatene i kaldt vann ca. 5 minutter. Del vaniljestangen på langs og kok den opp sammen med melkog fløte. Sil fra vaniljestangen. Visp eggedosis av egg og sukker. Klem vannet ut av gelatinen og løs den opp i den varme melkeblandingen. Bland i eggedosis og vin. Rør litt til puddingen begynner å tykne. Hell den over i glassbolle og la den stå kjølig til den skal serveres. Server puddingen med kirsebærsyltetøy eller rød saus til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.