Shortbread -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Shortbread

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker lett lyst og luftig. Vend inn hvetemel og rismel. Kle bunnen av en rund form 26 cm med bakepapir. Smør kantene. Klem deigen ut i formen. Stek i varm stekeovn 200 ºC på midterste rille i ca 20 min. Ta ut kaken, dryss med et tynt lag sukker. Ta av "ringen" rundt kaken og skjær den opp i trekant/kakestykker mens den er varm. Avkjøl.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.