Sild med eple- og rødbetsalat og egg -
Foto: TV2

Sild med eple- og rødbetsalat og egg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hvis silden er salt, legg den i skummet melk 1-2 timer. Skjær epler og rødbeter i terninger og finhakk løken. Bland alt ned i rømmen og smak til med rødbetlake, salt og pepper. La salaten stå og trekke i værelsestemperatur ca 1 time. Hardkok eggene og del dem i to. Anrett sildefileter på tallerken sammen med rødbetsalat og egg. Server med brød eller flatbrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.