Sildetartar med rødløk og egg -
Foto: TV2

Sildetartar med rødløk og egg

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk fisken og bland med finhakket rødløk, rødbeter og crème fraiche. Crème fraiche skal bare binde det hele sammen, massen skal ikke bli kremte. Smakt il med salt og pepper. Sett kaldt ca 1 time før servering. Bruk en fuktet spiseskje og hånd og form til runde "egg" som legges på 1/2 skive mørkt rugbrød. Pynt med dill og ev salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Laksetartar