Sirupskake med krydder - Denne oppskriften gir ca. 12 biter.
Foto: Foto: Anders Martinsen

Sirupskake med krydder

Denne oppskriften gir ca. 12 biter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smør og stø sidene på en springform som er 24 cm i diameter. 

Bland sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle. Visp sammen sirup, egg og olje i en annen bolle. Løs opp natron i varmt vann. Ha i sirupsblandingen og natronvannet vekselvis i det tørre, rør mellom hver gang til du har en glatt og klumpfri røre.

Hell røren i formen og stek kaken i nedre del av ovnen ved 180 grader i ca. 1 time. Sjekk med en kakenåk om kaken er gjennomstekt. La kaken avkjøles i formen før glasur strykes på. 

Bland revet sitronskall, melis og myk kremost sammen til en klumpfri glasur. Smør den på kaken og dryss et lett kaneldryss over like før servering. 

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.