Sirupspletter med mandler -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sirupspletter med mandler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp smør, sirup og melis. Avkjøl litt. Ha i alt det tørre og vannet og arbeid deigen sammen. Del deigen i to og form til pølser som pakkes i plast og legges kaldt til neste dag. Skjær pølsene i tynne skiver. Legg på et bakepapirkledt stekebrett og stek på midterste rille ved 200 °C i 8-10 min. Avkjøl på rist. Oppbevar i tett kakeboks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Brune pinner
fav Tid: 30 min
Sjokoladespån