Sirupssnipper - Denne oppskriften på sirupssnipper gir ca. 80 stk.
Foto: Foto: Anders Martinsen

Sirupssnipper

Denne oppskriften på sirupssnipper gir ca. 80 stk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp fløte, sirup og sukker. Ha i smør og avkjøl til blandingen er lunken. Sikt i alt det tørre. Elt deigen sammen. La den stå kjølig en god stund, aller helst til neste dag.

Sett stekeovnen på 175°.

Ta frem en stekeplate som du har smurt eller bruk bakepapir.

Kjevle deigen tynt og skjær ut snipper.

Legg en halv skåldet mandel på hver kake. Legg sirupssnippene på stekeplaten.

Snippene blir blanke hvis de pensles med eggehvite før stekingen.

Stek sirupssnippene i ca. 5 min. til de blir gylne.

Avkjøl kakene på rist. Oppbevar dem i tett boks.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.