Sitron- og blåbæriskrem - Fløyelsmyk iskrem som passer perfekt som dessert.
Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Sitron- og blåbæriskrem

Fløyelsmyk iskrem som passer perfekt som dessert.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Vaniljeiskrem (grunnoppskrift)

5 dl kremfløte

175 g søt kondensert melk (ikke vikingmelk)

1 ts vanilla bean paste eller vaniljeekstrakt

Sitron- og blåbæriskrem

1 porsjon vaniljeiskrem (grunnoppskrift, se over)

1 stk sitron, både sitronsaft og revet sitronskall

0,5 dl yoghurt naturell

2,5 dl blåbærsaft, oppskrift i fremgangsmåten

Annonse

Slik gjør du det:

Slik lager du vaniljeiskrem

Pisk fløte luftig.

Bland i vanilje og søt kondensert melk, og rør alt godt sammen.

Du har nå en grunnoppskrift på vaniljeiskrem.

Nå kan du tilsette ønsket smak eller la den være slik den er, før du har kremen over i en oppbevaringsboks med lokk, og setter i fryseren i minst 5 timer (eller helst over natten).

Slik lager du blåbæriskrem

Lag 1 porsjon vaniljeiskrem (grunnoppskrift).

Tilsett yoghurt naturell, blåbærsaus, sitronskall og sitronjuice, og rør alt godt sammen.

Ha kremen over i en oppbevaringsboks med lokk, og sett i fryseren i minst 5 timer (eller helst over natten).

Jeg bruker en lekker silikonform og dekker den med plastfolie før jeg fryser den.

Server iskremen og nyt!

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold