Sitron- og hvitløkmarinerte oliven -
Foto: Gjertrud Hustad

Sitron- og hvitløkmarinerte oliven

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skyll og tørk olivenene. Skjær et lite snitt i hver av dem slik at marinaden får trekke inn. Legg olivenene lagvis i en sterilisert glass med sitronskallstrimler,hvitløkskiver, korianderfrø og laurbærblad. Hell over balsamicoeddik og nok olivenolje til olivenene er dekket. Ha på lokk og sett glasset på et mørkt og kaldt sted i en uke, så er de marinerte olivenene klare for servering. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 20 min
Klassisk tapenade
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold