Sitron- og persilletorsk -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sitron- og persilletorsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell og del løk og gulrot i skiver, skyll og skjær selleristilk i strimler. Legg grønnsakene i en kasserolle, tilsett vann og persillestilker, laurbærblad, salt og pepperkorn. Kok opp under lokk og la trekke i ca 10 min. Skjær fisken i mindre biter og skyll og rens purre og skjær i strimler. Skrubb sitron og skjær skiver. Legg fisk, purre og sitronskiver i kasserollen og la trekke i 7-8 min under lokk.. Server med kokte poteter og lettrømme smakt til med sitronskall, sitronsaft, salt, pepper og litt honning eller sukker. Et rikelig persilledryss på toppen. Oppskrift hentet fra: Kokeboken "365 sunne middager, på en halv time" redaktør Ingrid Espelid Hovig

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Gravlaks
fav Tid: 60 min
Norsk fiskesuppe
fav Tid: 60 min
Kystens fiskesuppe