Sitronconfit - Sitronconfit gir en rund sitronsmak, og passer utmerket til mat som trenger sitronsmak.

Sitronconfit

Sitronconfit gir en rund sitronsmak, og passer utmerket til mat som trenger sitronsmak.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
1 porsjoner

5 stk sitron

1 ss salt

1 ss sukker

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å vaske sitronene og skrell dem med en potetskreller. Kok skallene i rikelig med vann i 5 minutter. Sil av. Skjær bort alt det hvite på sitronene4 og skjær ut fileter. Legg skallet og filetene i en skål, hell på salt og sukker. Bland alt, dekk til, og la skålen stå i kjøleskapet i 24 timer. Hell saften fra skålen og mix sitronblandingen til en fin puré. Sitronconfiten holder seg ca. 1 måned i kjøleskap. Kilde: Smak Restaurangen, Stockholm.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Gresk kyllingsalat
fav Tid: 15 min
Kald aspargessalat