Sitroncupcake med rosa sukker - Cupcakes med sitron, vanilje og rosa sukker... Mmmm!
Foto: Manuela Kjeilen

Sitroncupcake med rosa sukker

Cupcakes med sitron, vanilje og rosa sukker... Mmmm!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 180 grader.

Sett 24 cupcakeformer i to muffinsbrett.

Pisk smør og sukker helt fluffy i 8 minutter.

Tilsett så alle eggeplommene på en gang og miks det videre i cirka 3 minutter.

Sikt mel, maizena, salt og bakepulver 3 ganger.

Tilsett det i mikseren sammen med rømme.

Pisk eggehviten stiv, og bland det i røren.

Fyll 3/4 del av hver cupcakeform med røren. Jeg bruker en iskremskje til dette.

Sett det hele i ovnen på 180 grader i cirka 25 minutter.

Avkjøl helt, før du fyller og pynter dem.

Jeg fyller disse cupcakes med deilig sitronmasse.

Topp dem så med vanilla bean frosting.

Fremgangsmåte vanilla bean frosting

Ha alle ingredienser i en stor bolle.

Kok opp vann i en kjele. Sett bollen over det kokende vannet.

Hell røren i en mikserbolle og miks i ca. 4 minutter på laveste hastighet.

Øk hastigheten og miks i ytterligere 3 minutter til bollen ikke lenger føles varm.

Visp for hånd i ca. 4 minutter eller til sukkeret er oppløst.

Ønsker du fin pastellfarge, kan du tilsette en dråpe eller to med konditorfarge og mikse videre i ca. 1 minutt.

Rosa sukker lager du enkelt ved å blande en liten dråpe rosa pastafarge i en pose sammen med sukker, rist posen og så har du rosa sukker.

Det går fint å bruke andre farger om du foretrekker det.

Dekorer disse cupcakene med 3 enkle swirl med vanilla bean frosting, og rull dem i rosa sukker.

Oppskrift:

passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.