Slik gjør du det:
Alt kan lages dagen i forveien. Begynn med sitronsirup. Bland alle ingrediensene i en kasserolle og kok opp. Rør om til alt sukker har løst seg opp. Avkjøl. Fromasjen kan fylles i porsjons glass eller i serveringsbolle. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann et par minutter. Klem ut vannet. Smelt gelatinen i kokende vann og rør om til gelatinen er løst opp. Visp egg og sukker til stiv eggedosis og tilsett revet sitronskall. Visp kremfløte halvstiv og vend inn i eggedosisen sammen med sitronsirup. Tilsett den smeltede gelatinen i en tynn stråle, rør om hele tiden. Hell i glass eller serveringsbolle og sett kaldt minst 2 timer, gjerne natten over. Hell over litt av sitronsirupen ved servering og pynt av med appelsinfileter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.