Sitronfromasj -

Sitronfromasj

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløt gelatinplatene i kaldt vann i 5-10 minutter. Klem vannet ut og smelt dem i et par skjeer kokende vann. Visp fløten stiv med sukker og rør inn sitronsaft og -skall. Rør inn gelatinen. Hell massen i form skylt med kaldt vann. Sett fromasjen i kjøleskap så den stivner. Hvelv den før servering og garner eventuelt med revet sitronskall.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Pannacotta
fav Tid: 30 min
Sjokoladefromasj
fav Tid: 90 min
Appelsinfromasj