Sitronfromasj - Grunnoppskrift som kan varieres med forskjellige smaker. 2 eggeplommer 1 egg 75 g sukker 1/3 l kremfløte 3 plater gelatin 1/2 dl sitronsaft revet skall av 1 sitron
Foto: Elin Vatnar Nilsen

Sitronfromasj

Grunnoppskrift som kan varieres med forskjellige smaker. 2 eggeplommer 1 egg 75 g sukker 1/3 l kremfløte 3 plater gelatin 1/2 dl sitronsaft revet skall av 1 sitron

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
6 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Legg gelatin i kaldt vann. Pisk eggedosis av egg, eggeplommer og sukker. Pisk kremfløten bløt. Bland krem og eggedosis. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt de sammen med sitronsaft. Rør sitronsaft med smeltet gelatin sammen med kremen. Tilsett revet sitronskall. Hell i en bolle eller i porsjonsglass. La stivne i kjøleskap.

Desserten kan gjerne lages dagen i forvegen og smaker godt med for eksempel en god fruktsalat til. 

Oppskrift:

Besøk bloggen min her

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Boller med krem