Sitronkake med sesamfrø - En lettlaget og holdbar sitronkake med sesamfrø, honning og yoghurt. Perfekt å ta med på påsketur!
Foto: TV 2

Sitronkake med sesamfrø

En lettlaget og holdbar sitronkake med sesamfrø, honning og yoghurt. Perfekt å ta med på påsketur!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 200 grader. Visp egg og sukker til eggedosis. Rør inn yoghurt, honning sitronskall ( kun det gule) og olje. Bland sammen hvetemel og bakepulver og visp dette inn i deigen. Smør en avlang form og dryss med 2 –3 ss sesamfrø i bunn og på kantene. Hold av 1 ss sesamfrø til å drysse over kaken sammen med brunt sukker. Hell deigen i formen, dryss over brunt sukker og sesamfrø og stek på rist på nederste rille i ca 30 min. La kaken avkjøles litt i formen før den tas ut .

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Squashterte