Sitronmuffins med hvit sjokoladekrem -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sitronmuffins med hvit sjokoladekrem

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

50 g smør

1,25 dl melk

2 stk egg

2 dl sukker

1 stk sitron, saft og revet skall

3 dl hvetemel

1,5 ts bakepulver

Hvit sjokoladekrem

100 g hvit sjokolade

200 g myk/temperertkremostnaturell

4 ss melis

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovnen til 175 ˚C. Smelt smør og tilsett melk, blandingen skal være ganske varm, men uten å koke. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett den varme melken i en tynn stråle mens du rører godt. Tilsett revet sitronskall og saft.

Bland inn mel og bakepulver. Hell deigen i muffinsformer eller i et muffinsbrett (bruk eventuelt papirformer i brettet). Stek på midterste rille i 20-30 min. Avkjøl på rist.

Bryt opp den hvite sjokoladen i mindre biter, legg i en skål og smelt sjokoladen over et vannbad. Rør myk kremost og melis inn i den smeltede sjokoladen. Smør kremen på avkjølte muffins.

Dryss eventuelt over pynt.

Skal muffins fryses, frys dem uten hvit sjokoladekrem!

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.