Slik gjør du det:
Pisk sammen eggene i en stor bolle (som også skal romme pastaen) som tåler varme.
Ha pinjekjernene i en stekepanne på middels varme (uten olje eller smør). Dytt litt rundt på dem til de får farge, men ikke svir seg. (om man ikke rister dem slik gir de nesten ikke fra seg smak).
Ha de ristede pinjekjernene i bollen med eggene. Ha i saften fra en halv sitron, salt og pepper.
Kok pastaen slik du liker den, sil av og ha den straks i bollen med eggene. Vend godt rundt slik at eggene danner en saus (eggene "kokes" av den varme pastaen). Smak eventuelt til med litt mer sitron.
Ha over parmesanflak og pynt eventuelt med litt timian.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.