Sitronpasta med røkelaks -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sitronpasta med røkelaks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok pasta etter anvisning på pakken til "al dente", med en liten hard kjerne. Men pasta koker, rør sammen fløte, crème fraiche, eggeplommer, revet skall av 1 sitron (kun det gule skallet, godt vasket), salt, pepper og sukker. Smak til med salt og sukker. Blandingen må ha nok salt slik at den ikke blir "emmen" og sukker slik at den ikke blir for syrlig .Men den skal ikke være søt! Sukkeret henter også opp de andre smakene. Hell kokevannet av pastaen. Trekk kasserollen vekk fra platen. Hell fløte og eggblandingen inn og vend om til egget tykner. Smak ev til med salt og pepper. Vend inn røkelaks i strimler og finhakkede urter rett før servering. Hele skiver av røkelaks kan servers ved siden pastaen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.