Sitronruter - Enkel sitronkake uten fløte som nærmest lager seg selv...
Foto: Pål Rødahl

Sitronruter

Enkel sitronkake uten fløte som nærmest lager seg selv...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tertedeigen

Alt knas sammen til en deig som legges kaldt i en time.

Prikkes og stekes så i 15 minutter på 200 grader.

Ikke smør formen, da det er mye smør i deigen.

Sitronfyll

Alt piskes sammen og has i paiskallet, og stekes i 8-10 min.

Dryss melis over kaken når den er kjølnet noe.

Smaket godt med friske bær og creme fraiche.

Oppskrift:

www.tutta.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.