Sitronsaus med vårløk -
Foto: Linnea Press

Sitronsaus med vårløk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Snitt vårløken og fres den raskt i smør. Ha i fond, sitronsaft og – skall, la det koke 3–4 minutter. Rør ut maisenna i fløten, og rør inn. La sausen koke raskt opp.

Pisk eggeplommene i en kopp. Rør inn 3 ss av den varme sausen. Tilsett eggeblandingen inn i sausen og rør inn. Varm sausen til den nesten koker, ta kasserollen av varmen.

Tips!

Du kan la være å jevne med egg. og jevne med 1 ss maisenna i stedet. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Bernaisesaus
fav Tid: 15 min
Soppsaus