Sitronsorbet - Her får du en enkel oppskritt på sitronsorbet.
Foto: Erik Hannemann

Sitronsorbet

Her får du en enkel oppskritt på sitronsorbet.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Klem saften ut av sitronene til  du har to og en halv desiliter. Bland sitronsaft og sukker til sukkeret har løst seg opp.(Ikke fall for fristelsen av å varme det opp, da mister du mye av friskheten).

Ha blandingen i en ismaskin eller sett i frysa. Om du setter den i frysa er det lurt å røre rundt en gang i blandt. til den fryser.

Om du vil kan du servere den i en melon, som på bildet.

Pynt gjerne med sitronskall eller mynteblader.

TIPS: Om du lager den i forveien er det lurt å ha den ut av fryseren i god tid før servering, slik at den får tint seg litt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?