Slik gjør du det:
Tertedeigen stekes ca 20 min på 200 grader og pensles med eggehviten.
Pisk eggehvitene og 40 gram med sukker i en kjøkkenmaskin til det er halvstivt. 200 gram sukker blandes med 1 dl vann i en kjele og kokes i 4-5 mintter til det får en sirupsaktig konsistens, følg med underveis slik at det ikke brenner seg.
Hell så den kokende sukkerlaken forsiktig i en tynn stråle ned i eggehvitene. La maskinen gå på halv hastighet. Når alt er blandet inn, pisker du videre på full hastighet i en 10 minutters tid til røren er romstemperert. Sett terten under grillen til marengslokket er pent gyllent eller bruk en crème brûlée-brenner.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.