Sitrontorsk -
Foto: Alf Børjesson

Sitrontorsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann, sitronsaft og skall, salt, maisenna og fiskebuljongterning. Legg i fisken og la den trekke i ca. 10 minutter. Legg ertene i kokekaret sammen med fisken de siste 5 minuttene. Ta fisken forsiktig opp og hold den varm. Visp sammen eggeplomme og fløte og visp dette inn i kokevannet. Varm sausen til den tykner, rør hele tiden. Smak til med salt om nødvendig. Server fisken i sausen med kokte poteter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?