Sitruskake med revet marsipan

Sitruskake med revet marsipan

Saftig formkake med smak av appelsin.

Oppskrift av: Elin Vatnar Nilsen
45 minutter
Bakverk

Slik gjør du det:

Rør romtemperert smør og sukker porøst og luftig.Tilsett eggene - ett for ett. Skrap godt ned fra kanten av bollen hele tiden.  
Bland inn det tørre + revet marsipan. Rør såvidt sammen.
Ha i sitronsaft, appelsinsaft og skall fra sitrusfrukten (totalt ca. 1.5 dl saft fra sitrusfrukt) Ikke rør for mye.Stryk det utover i en liten langpanne 25 cm x 36 og stek på 180 grader i ca. 25 minutter.  
Avkjøl kaken og rør sammen 2 dl melis med litt vann. Tilsett litt sitronsaft i glasuren og litt gul farge (kan sløyfes).
Stryk melis utoverkaken og dryss på litt krymmel. Del opp biter av marsipanog legg på hver bit.