Sitruskake med revet marsipan - Saftig formkake med smak av appelsin.
Foto: Elin Vatnar Nilsen

Sitruskake med revet marsipan

Saftig formkake med smak av appelsin.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør romtemperert smør og sukker porøst og luftig. Tilsett eggene - ett for ett. Skrap godt ned fra kanten av bollen hele tiden.  

Bland inn det tørre + revet marsipan. Rør såvidt sammen.

Ha i sitronsaft, appelsinsaft og skall fra sitrusfrukten (totalt ca. 1.5 dl saft fra sitrusfrukt) Ikke rør for mye. Stryk det utover i en liten langpanne 25 cm x 36 og stek på 180 grader i ca. 25 minutter.  

Avkjøl kaken og rør sammen 2 dl melis med litt vann. Tilsett litt sitronsaft i glasuren og litt gul farge (kan sløyfes).

Stryk melis utoverkaken og dryss på litt krymmel. Del opp biter av marsipan og legg på hver bit. 

Oppskrift:

Besøk bloggen min her

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Hjertecookies
fav Tid: 60 min
Kvikklunsjkake