Sitrussalat med nøtter og vaniljekesam -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Sitrussalat med nøtter og vaniljekesam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med laken. Kok opp eplejuice, tilsett splittet vaniljestang og anis. Kok inn til det gjenstår ca halve. Smak eventuelt til med litt sukker og litt sitron. Avkjøl. Skrell frukten og fjern hvite hinner. Skjær frukten i tynne skiver eller skjær ut fileter mellom hinnene. Hell den avkjølte laken over fruktskivene og la stå og trekke kaldt minst 1 time før servering.

Dryss eventuelt over hakkede pistasjenøtter før servering og server med vaniljekesam eller vaniljeyoghurt.

Tips: Til frokost, dryss müsli over fruktsalaten.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.