Sjømannsbiff av hval -

Sjømannsbiff av hval

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær hvalbiffen i skiver, dryss med salt og pepper og stek det i varm panne så det får brunfarge. Kok ut pannene med øl eller brun kraft. Brun løken. Legg hvalkjøtt, løk og poteter lagvis i en ildfast form. Hell over stekesjy og øl eller brun kraft så det nesten dekker. Sett i stekeovnen ved 150 grader og stek til kjøttet er mørt og potetene kokt. Oppskriften er hentet fra hvalbiff.no (Reklameutvalget for småkvalkjøtt)

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Hvalbiff