Sjømannsbiff -

Sjømannsbiff

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løken i tynne skiver og stek dem i smør. Ta dem opp. Skjær kjøttet i tynne skiver og brun dem. Dryss på salt og pepper. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Legg poteter, kjøtt og løk lagvis i en gryte. Kok ut stekepannen med buljong og øl og hell sjyen i gryten. Etterstek retten under lokk på svak varme i ca. 45 minutter, til potetene er myke og kjøttet mørt.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.