Sjømatgryte med steinbit og hjerteskjell -

Sjømatgryte med steinbit og hjerteskjell

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg hjerteskjellene i rennende kaldt vann i 15 - 20 minutter. Skrubb og skyll godt. Legg dem i en varm kjele, legg på lokk og damp til skjellene har åpnet seg. Ta ut skjellmaten, sil kraften og bruk den i suppen. Surr løk, hvitløk, purre, fennikel og gulrot i olivenolje til løken er myk. Tilsett chili, tomater, Pernod og hvitvin, kok opp og kok inn litt. Tilsett kraft og kok et par minutter. Smak til med salt og pepper. Skjær steinbiten i litt store terninger og legg dem i gryten. Kok opp og la trekke til fisken er gjennomvarm. Tilsett hjerteskjellene Dryss over friske urter og server suppen med hvitløksbrød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Steinbit i wok
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold