Sjokobiter - Rask og enkel sjokoladekake i langpanne, som får god smak av ekte kokesjokolade og kokos i deigen.
Foto: Foto: Svein Brimi

Sjokobiter

Rask og enkel sjokoladekake i langpanne, som får god smak av ekte kokesjokolade og kokos i deigen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret i en litt stor kjele. Ta smøret av platen og tilsett kokesjokolade i biter og rør ti sjokoladen er smeltet. Bland inn resten av ingrediesene, visp inn ett og ett egg om gangen.

Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (30 x 40 cm) og la kaken steke på nederste rille ved 175 grader i ca. 20 min. Kaken skal være litt bløt inni.

La kaken avkjøles før den deles opp i serveringsstykker. Pynt med kokos og geletopper om du har.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.