Sjokolade- og bjørnebærmuffins - Sjokolade og bjørnebær er en veldig god smakskombinasjon. Her i noen lekre, små minimuffins.
Foto: Foto: Kristine Ilstad/detsoteliv.no

Sjokolade- og bjørnebærmuffins

Sjokolade og bjørnebær er en veldig god smakskombinasjon. Her i noen lekre, små minimuffins.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser

Minimuffins

1 stk egg

1 dl sukker

50 g smør

2 ss melk

0,75 dl hvetemel

0,5 dl kakao

Glasur

0,5 dl kremfløte

100 g kokesjokolade

Fyll og pynt

20 stk bjørnebær

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smøret. Bland i alle ingrediensene og rør deigen raskt sammen.

Sett minicupcake-papirformer i mini-muffinsbrett. Fyll deigen i formene ved hjelp av to teskjeer til formene er ca 2/3 fulle.

Trykk 1/2 bjørnebær forsiktig ned i deigen på hver cupcake (det holder med 1/3 bjørnebær hvis bærene er veldig store).

Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 10 min, til de er gjennomstekte. Avkjøl helt.

Til sjokoladekremen varmes først fløten til kokepunktet i en liten kjele. Ta kjelen av platen og tilsett oppdelt sjokolade. La sjokoladen smelte i den varme fløten over svak varme og rør blandingen jevn. Avkjøl til romtemperatur.

Fordel litt sjokoladekrem på hver minimuffins. og pynt med et bjørnebær på hver.

Oppskrift:

Detsoteliv.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.