Sjokolade- og chilikaker - Sjokolade og chili? Kul kombinasjon...
Foto: Clotilde Dusoulier

Sjokolade- og chilikaker

Sjokolade og chili? Kul kombinasjon...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader. Smelt smøret med sjokoladen i en liten kjele (eller sakte i mikrobølgeovnen, rør innimellom).Ha det i en bolle, bland inn sukkeret og la det avkjøle seg litt. Knekk i ett og ett egg og bland godt mellom hver gang. Ha en i spiseskje med mel, malt chili og bland godt. Ha deigen i små former og bak i ovnen 10-12 minutter. Toppen av kakene skal se ferdige ut, mens innsiden skal være myk. La dem avkjøle seg før du tar dem ut av formene. Ha på et rist og la dem avkjøles helt. Mens steker du resten av kakene i flere om ganger. Ha dem i en lufttett beholder og sett i kjøleskapet. Ta dem ut en times tid før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.