Sjokolade- og nøttekjeks -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sjokolade- og nøttekjeks

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

1 porsjon = ca 25 stk. Visp sammen mykt smør og sukker, tilsett egg, mel, hjortetakk og vaniljesukker og rør godt om. Grovhakk sjokolade og hasselnøtter og tilsett i røren. Sett deigen med hjelp av to teskjeer på bakepapirkledt eller smurt stekebrett. Stek i varm stekeovn 180 ˚C i 10-12 min. La kakene stå på stekebrettet et par min før de legges på rist og avkjøles. Oppbevar i tett boks.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Sjokoladepletter