Slik gjør du det:
Bland sammen ingrediensene til paideigen i en food processor. Sett deigen kjølig i ca. en time.
Trykk deigen ut i en paiform, 22 cm, og prikk deigen med en gaffel. (Alternativt kan du bruke 6 små porsjonsformer.) Stek paibunnen midt i ovnen ved 190 grader ca. 10 minutter.
Smelt smøret i en kjele og visp inn kakao. Rør inn sirup.
Visp sammen egg og sukker i en bolle. Tilsett sirup- og kakaoblandingen og pekannøtter og bland godt.
Ha fyllet i paibunnen og stek paien midt i ovnen i ca. 30 minutter, eller til fyllet så vidt har satt seg.
Server paien lun med for eksempel pisket krem og et dryss med krokan eller mandler. Litt ekstra sirup smaker godt til.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.