Sjokolade- og pekanpai - Nydelig, amerikansk pai med deilig sjokolade- og pekanfyll.
Foto: Svein Brimi

Sjokolade- og pekanpai

Nydelig, amerikansk pai med deilig sjokolade- og pekanfyll.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen ingrediensene til paideigen i en food processor. Sett deigen kjølig i ca. en time.

Trykk deigen ut i en paiform, 22 cm, og prikk deigen med en gaffel. (Alternativt kan du bruke 6 små porsjonsformer.) Stek paibunnen midt i ovnen ved 190 grader  ca. 10 minutter.

Smelt smøret i en kjele og visp inn kakao. Rør inn sirup.

Visp sammen egg og sukker i en bolle. Tilsett sirup- og kakaoblandingen og pekannøtter og bland godt.

Ha fyllet i paibunnen og stek paien midt i ovnen i ca. 30 minutter, eller til fyllet så vidt har satt seg.

Server paien lun med for eksempel pisket krem og et dryss med krokan eller mandler. Litt ekstra sirup smaker godt til.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.