Sjokolade- og squashkake - Squash i sjokoladekake kan du ikke smake, men den gjør faktisk sjokoladekaka veldig saftig.
Foto: Clotilde Dusoulier

Sjokolade- og squashkake

Squash i sjokoladekake kan du ikke smake, men den gjør faktisk sjokoladekaka veldig saftig.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Riv squashen på rivjern. 

Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en 25cm rund springform (eller 22 cm firkantet form).

I en medium bolle, bland sammen mel, kakaopulver, bakepulver og salt.

Pisk smør og sukker sammen (gjerne med kjøkkenmaskin) til det er luftig. Ha i vanilje, kaffe og egg – bland godt mellom hver gang.

I en stor bolle, bland sammen squash, sjokolade og en tredjedel av melblandingen. Pass på at squashen er godt dekket og ikke klumper seg.

Ha i resten av melblandingen i eggblandingen. Bland akkurat til det er jevnt, røren vil bli tykk. 

Rør squashblandingen kjapt inn i røra med en slikkeport. Ha alt i formen og jevn ut.

Bak i 40-50 minutter, til en kniv kan stikkes inn og komme helt ren ut. Legg den på rist og la avkjøle i 10 minutter.

Skjær langs kanten med en kniv og løs opp springformen. Server den i romtemperatur. Ha gjerne på litt melis eller sjokoladesaus. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Sjokoladesalami